Prisvärda SEO-Tjänster

Seo-tjänster till en rimlig kostnad utan att åsamka stora hål i din budget. Prova våra sökmotoroptimeringstjänster i dag och upplev hög ranking i Google med vårt SEO-systemet. Den perfekta lösningen för alla små till medelstora företag. Vi anser att alla ska ha råd med SEO tjänster.

Sökmotoroptimering är absolut nödvändigt för alla företag. Det spelar ingen roll om ditt företag är i Stockholm eller någonstans i Norrland, ditt företag behöver SEO om du vill att dina kunder ska hitta dig!

I hjärta och själ, är sökmotoroptimering en paradox. I teorin ska du inte behöva göra något SEO-arbete. Du ska bara ha bra innehåll på din hemsida och folk kommer naturligt länka till dig och sökmotorerna ska automatiskt räkna ut att din sida är det bästa inom ditt sökords ämnet. Men så är det inte i den verkliga världen.

Eftersom den verkliga världen inte riktigt fungerar som den önskedrömmen, jag skrev om i förra stycket behövs det idag SEO.

När jag startade SEO Västerås så var det med syfte att hjälpa företag att välja rätt när det gäller Internet och marknadsföring på nätet. Jag såg hur många företag var rådvilla inför all ny teknik men också inför de möjligheter som tekniken för med sig. Ska man som företag Facebooka, Twittra, ha en mobilsida, Instagramma, använda Pinterest eller satsa på Sökmotoroptimering? Frågorna och valen var många och i många fall svåra att greppa för de kunder jag stötte på.

Jag antar att din hemsida är optimerade någorlunda väl. Med det menar jag att sidans titlar är välskrivna och övertygande, dina sidbeskrivningar är vettiga och förmodligen innehåller en uppmaning till handling, din webbplats är ganska modern, anständig, välskrivet, innehåll i kombination med bilder som är relevanta och prydligt beskrivna. Annars kommer allt annat bli svårare eller kanske inte fungerar alls.

Över 85% av konsumenterna använder Internet för att hitta lokala företag och mer än 90% av dessa sökningar går ALDRIG till den 2: a sidan i sökmotorerna.

Om du inte är på sidan 1, än chansen att du är den enda besökaren din webbplats får.

Vet du att det aldrig har varit så enkelt som nu att skaffa nya kunder, det enda du behöver göra är att vara där dina klienter söker information.

Vet du att det idag går att styra vem som hamnar på första platserna på Google genom att göra förbättringar på hemsidan och göra inlänkar. Tänk på att om inte ni är på de första platserna på Google, då är era konkurrenter det och tjänar förmodligen mycket pengar på grund av det.

Fakta

  1. 70 % av alla människor går ut och kollar på nätet innan de ska köpa en tjänst eller en produkt.
  2. Det görs 50 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige
  3. 80 % av dem klickar på första resultatet som dyker upp på Google.
  4. Ingen går till andra sidan på Google.

Ärligt talat, sökmotoroptimering är inte för alla men jag tror att denna tjänst är för er. Eftersom jag tror att ditt företag skulle kunna dra nytta av denna tjänst har jag bifogat information till dig så att du kan göra ett klokt beslut.

Posted in seo

Add Your Comment

* Indicates Required Field

Your email address will not be published.

*